Set Free - системи за централна климатизация

VRF Система SetFree

FSN2 - Още повече мощност и ефективност

HITACHI пусна на пазара следващата VRF серия FSN2. С по-високи СОР=4.72 и EER=4.10, SetFree продължава да е лидер и в сектора на климатичните системи на директно изпарение. В серията има и нововъведения като устройства за сграден мениджмънт съвместими с MODBUS, KNX, BAC и LONWORKS, централизирано On/Off управление и много други. Мощността е по-висока, като вече е до 48НР.

FSN2

8HP - 48HP

FSN2

SetFree

VRF съкратено от Variable Refrigerant Flow в буквален превод означава променлив поток на фреон. Това са инверторен тип термопомпи на директно изпарение. За разлика от чилърите, към вътрешните тела директно достига фреон който се изпарява или кондензира и така се осъществява директен топлообмен. Това са подходящи системи за големи сгради със предвидена централна многозонова климатизация. За разлика от чилър системите, VRF SetFree и miniSetFree, са по-ефективни и със значително по-опростена инсталация и експлоатация. Размерите и теглото също са по-малки.


Индекс: централна климатизация VRF климатици доставка монтаж сервиз мулти сплит рекуператор касета дъкт подов таванен канален вентилация климатици Варна Шумен Добрич климатици Варна климатици сервиз климатици Хитачи VRF централна климатизация

Билките на Мария Требен Мебели за хората от МИПА ООД Шумен Магазин за цветя "Астра 12" Онлайн магазин за подаръци и цветя. Дървени къщи.