Summit SX8

S серията на HITACHI, предназначена вече и за Европейския пазар притежава награда на Японското правителство за енергийна ефективност. Със своя върхов СОР=6,36 и работа в режим отопление при -20 градуса, е лидер в сектора на домашни сплит системи. Модела разполага още с термодинамично изсушаване на въздуха подходящо за сушене на дрехи и др., самопочистване, самодиагностика и др.
Още...Image description

Summit WX8

Серията Summit WX8 e инверторна сплит система с DC Inverter с PAM управление, фреон R410А. С по-високите си характеристики, това е високо ефективен модел на достъпна цена, с изтънчен дизан в два и варианта на цветове.
Още...Image description

Summit YH6

Summit YH6 е инверторна сплит система с DC Inverter с PAM управление. Системата работи с R410А хладилен агент и се предлага със стенни вътрешни тела с 2.2kW 2.5kW, 3.5 Kw и 5.0kW (номинална охлаждаща мощност).
Още...
Image description

Summit JX5

Модела JX5, е с технология за вкарване на пресен въздух в помещението. С капацитет от 25 и 35, може да имате комфорта и уюта от който се нуждаете. Още за модела може да прочетете
Още...Hitachi jx5

Summit YH5

Summit YH5 е инверторна сплит система с DC Inverter с PAM управление. Системата работи с R410А хладилен агент и се предлага със стенни вътрешни тела с 2.2kW 2.5kW, 3.5 Kw и 5.0kW (номинална охлаждаща мощност).
Още...Image description

Big Flow

Серията Big Flow се предлага в две разновидности: само охлаждащи или затоплящи тела. И в двата случая Big Flow се използва с R410A хладилен агент с мощност от 2.2 Kw - 7 Kw (номинална охлаждаща мощност) и стенни вътрешни тела.


Image description

Monozone/Multizone

Тази серия външни тела разполага с DC Inverter с PAM управление на термопомпата. Системата работи с R410A хладилен агент и мощността й варира от 2.5 - 6.0 Kw (номинална охлаждаща мощност), като има възможност да работи единично или в група с до 6 вътрешни тела. В комбинация с други вътрешни тела мощността й достига до 12 Kw. Monozone/Multizone могат да се комбинират с вътрешни тела стенни, подови, 60см х 60см касетъчни и таванни вътрешни тела.
Още...Image description

Индекс: централна климатизация VRF климатици доставка монтаж сервиз мулти сплит рекуператор касета дъкт подов таванен канален вентилация климатици Варна Шумен Добрич климатици Варна климатици сервиз климатици Хитачи VRF централна климатизация

Билките на Мария Требен Мебели за хората от МИПА ООД Шумен Магазин за цветя "Астра 12" Онлайн магазин за подаръци и цветя. Дървени къщи.