RAK-18/25/35/50 PPB

PPB новият Performance модел на HITACHI, представен за 2014 г. Серията се характеризира със софтуерни подобрения, по-висока енергийна ефективност спрямо предшественика си модел PPA. Има също и увеличение на дебелината на пластмасите по корпуса на вътрешното тяло, за избягване на неприятното "пукане", при топлинните разширения при работа. Модела е в комплект с иновативното WT Wireless дистанционно, с възможност за следене на консумираната ел. енергия за текущия и предходния месец, годишишно датиране, седмичен таймер, Еко режим, показване на температурата на помещението на дистанционното и много други полезни възможности, за да постигне високо качество на климатизиране и комфорт в помещението. Климатизаторите са обурудвани с PAM инверторно управление на компресора, за висока ефективност, и това го прави т.нар. "хиперинвертор"
Още...
Повече информация
Чертежи и размери на вътрешни и външни телаХиперинвертор RAK 25 35 50 PPB

RAK-25/35/50 PXB

За 2014 год., Хитачи излезе и с нов модел в по-вискоя клас с модела PXB, който е наследник на успешния PXA. Новият модел е с нов дизайн, по-високи параметри на Енергийна ефективност, запазване на мощността при по-ниски температури, хоризонтално и вертикално автоматично движение на клапите за въздух, 3D око за следене на хора в помещението и настройване на самото око. Вътрешното тяло е изработено със специално стоманено покритие на рисковите места, против развиване на гъбички, плесен и мухъл.
Още...
Повече информация
Чертежи и размери на вътрешни и външни телаИнвертор rac rak 25 35 50 pxb wxb

RAK-18/25/35 PSB

Върховия клас в климатичната техника - Скрол компресор, висока ефективност - А+++/А++, самопочистване, Еко сензор, гарантирана работа на отопление при -20 градуса, супер тих, Йонна мъгла за премахване на миризми във въздуха и дезинфекция, WT Wireless дистанционно, специално стоманено покритие на рисковите елементи против развиване на мухъл и плесен и много други
Още...Инвертор rac rak 18 25 35 psb wsb

Подов RAF-25/35/50 RPA

Инверторен подов модел. Подходящ за помещения в които не може да се постави високостенен модел или е нужно въздушната струя да бъде насочена нагоре. В най-добрия вариант се поставя под прозорец. Още за модела...


Подов Hitachi RAF-RPA

Касетъчен 4 пътен RAI

С размера си 600х600 4-пътната касета за Mono/Multizone е идеална за вграждане в окачен таван. Предназначен за заведения, магазини и други помещения изискващи свободно място на стените или помещения с голяма площ.


4 пътна касета RAI

Скрит таванен RAD

Така наречената канална, има възможнст за включване към вентилация, както и добавяне на рекуператор. Подходящ за всякакъв вид помещения с окачен таван.


скрит таваненн монтаж

Monozone/Multizone

Тази серия външни тела разполага с DC Inverter с PAM управление на термопомпата. Системата работи с R410A хладилен агент и мощността й варира от 2.5 - 6.0 Kw (номинална охлаждаща мощност), като има възможност да работи единично или в група с до 6 вътрешни тела. В комбинация с други вътрешни тела мощността й достига до 12 Kw. Monozone/Multizone могат да се комбинират със стенни, подови, 60см х 60см касетъчни и таванни вътрешни тела.
Още...Image description

Индекс: централна климатизация VRF климатици доставка монтаж сервиз мулти сплит рекуператор касета дъкт подов таванен канален вентилация климатици Варна Шумен Добрич климатици Варна климатици сервиз климатици Хитачи VRF централна климатизация

Билките на Мария Требен Мебели за хората от МИПА ООД Шумен Магазин за цветя "Астра 12" Онлайн магазин за подаръци и цветя. Дървени къщи.