Utopia

Utopia Аксесоари

Рекуператор

От скоро доста често се говори за енергийна ефективност, и оползотворяване на отпадната топлина. Точно това прови рекупература. В случай, че имаме вентилация, той отнема топлината от изходящия въздух и я отдава на входящия, като така намалява работата на климатичната система с до 80%. За повече информация се свържете с нас

KPI

250-1000 m3/h

Image description

Еконофреш

HITACHI Ви предлага нов аксесоар към вентилацията, който:
1. Спира работата на каналната машина, и вкарва пресен въздух, когато системата е на охлаждане, а външния въздух е с по-ниска температура и когато е на отопление, а външния въздух е по-топъл. Тази функция е изключително полезна през преходните сезони, когато температурите са с голямо колебание.
2. Друг важен плюс е, че може да се активира и датчик за качеството на въздух или машината да пропуска пресен въздух само когато е нужно. Това също е много удобна функция, а и разхода на енергия значително ще намалее. Силно се препоръчва за заведения и помещения, където човеко-потока е променлив. За повече информация свържете с нас

.

EF-5GE

Image description

Web базиран контролер

Позволява дистанционен достъп през интернет до информация относно работата на климатичната инсталация. Работи с до 16 външни и 128 вътрешни тела. Могат да се наблюдават и контролират всички режими, както и да се наблюдават сервизни данни и текуща консумация.

CSNET WEB

Heading h3

Image description

Жични дистанционни

Този вид е приложим за големи помещения или места със много хора. Може да управлява до 16 вътрешни тела. Функционален дисплей с извеждане на грешки. Вграден температурен датчик.

PC-P1HE

Heading h3

Image description

Безжични Дистанционни

Удобно средство за управление, като може да управлява 2 или повече вътрешни тела.

PC-LH3A

Heading h3

Image description

7 дневен таймер

Програматора може да запаметява до 3 пускания и спирания за ден. Може да работи съмвестно със Централно управление и жични дистанционни, както и едновременно. Показва текущ ден и час, както и ден на пускане.

PSC-5T

Heading h3

Image description

Централно управление

Станция за централно управление на климатичната система. Работи с до 256 вътрешни тела. Удобно в случаите когато има опасност от безразборна промяна на температурата или включване и изключване, като например големи магазини.

PSC-5S

Heading h3

Image description

Индекс: централна климатизация VRF климатици доставка монтаж сервиз мулти сплит рекуператор касета дъкт подов таванен канален вентилация климатици Варна Шумен Добрич климатици Варна климатици сервиз климатици Хитачи VRF централна климатизация

Билките на Мария Требен Мебели за хората от МИПА ООД Шумен Магазин за цветя "Астра 12" Онлайн магазин за подаръци и цветя. Дървени къщи.