Multizone - Мултисплит

Мултисплит системите се различават от обикновенните климатици (моносплит) по това, че имат повече от едно вътрешно тяло работещи заедно с едно външно тяло. Характерно за тях е, че има ограничения в броя вътрешни тела, независимо от мощността и че винаги трабва да работят в един режим. Подходящи са най-вече за места, където имаме ограничение в монтажа на външни тела, било то техническо или естетическо. Мулти сплитовете по никакъв начин не отстъпват като надеждност и ефективност на единичните сплитове.

Мултисплит системи предлагат всички елитни производители, но за Ваше улеснение е най-добре при избора на мултисплит система, да се обърнете към нас , за професионална консултация и проект. Има много детайли и особенности които трябва да се съобразят, за да получите най-доброто. Услугата е БЕЗПЛАТНА.

Мултисплит

Индекс: централна климатизация VRF климатици доставка монтаж сервиз мулти сплит рекуператор касета дъкт подов таванен канален вентилация климатици Варна Шумен Добрич климатици Варна климатици сервиз климатици Хитачи VRF централна климатизация

Билките на Мария Требен Мебели за хората от МИПА ООД Шумен Магазин за цветя "Астра 12" Онлайн магазин за подаръци и цветя. Дървени къщи.