Utopia

Мулти сплит система

Високостенно

Стандартно изпълнение на високостенно тяло, със приятен дизайн и компактна версия. Подходящи за помещения без окачен таван и малки размери.

RPK

1-4 HP

Image description

4-пътна касета

Често срещани вътрешни тела, особенно за големи помещения, със окачен таван. Характерни са с това, че равномерно разпределят въздушния поток. Имат възможност за вкарване на пресен въздух.

RCI

1-6 HP

Image description

Мини 4-пътна касета - 600х600мм

Касета със намалени до 50% размери, както и намалена консумация на перката, чрез нова технология на ротора. Удобна за ограничени пространства.

RCIM

1-2 HP

Image description

2-пътна касета

Серия вътрешни тела, подобни на предните, но въздуха се разпределя в 2 посоки. Най-често се използва при монтаж между други елементи, като например носещи колони.

RCD

1-5 HP

Image description

Таванно

Един от най-стилните варианти. Новият модел е снабден и със втори отвор за изтичане на конденза. Модела е характерен със безшумна работа.

RPC

2-6 HP

Image description

Канално

Продукт със широко приложение. Скрит или полускрит монтаж. Удобен за включване към вентилация. Каналната машина може да бъде изведена извън помещението, като това позволява да се избегне шумът при максимално натоварване, който все пак е до 31 dB - един от най-ниските. Hitachi разполага и с мини версия на канално тяло, с мощности 0,8, 1 и 1,5 НР

RPI

0.8-10 HP

Image description

Подово

От скоро това е един от най-използваните варианти, тъй като въздушния поток е насочен нагоре. По този начин се избягва, понякога неприятното усещане за течение, и особенно в помещения където прекарваме дълго време на едно място.

RPF

1-2.5 HP

Image description

Подово за скрит монтаж

Подобно на предходното, но с тази разлика, че е предназначено да бъде скрито. Изграждането на декоративна преграда позволява да се постигне максимално сливане с интериора. Hitachi оставя фантазията на Вас.

RPFI

1-2.5 HP

Image description

Индекс: централна климатизация VRF климатици доставка монтаж сервиз мулти сплит рекуператор касета дъкт подов таванен канален вентилация климатици Варна Шумен Добрич климатици Варна климатици сервиз климатици Хитачи VRF централна климатизация

Билките на Мария Требен Мебели за хората от МИПА ООД Шумен Магазин за цветя "Астра 12" Онлайн магазин за подаръци и цветя. Дървени къщи.